Антитренди 2025 року: які речі втратять свою актуальність

Деякі речі у наступному році варто буде прибрати на дальню поличку шафи

До наступного року лишилося майже два місяці, тому деякі стилісти вже складають списки речей, які будуть в тренді, а що стане жорстким антитрендом наступного року, в тому числі і орієнтуючись на покази сезону 2025 року, які вже представляють модні будинки.

Анімалістичний леопард



Вже кілька сезонів поспіль фешн-блогери віддають данину леопардовому принту. Кожен бренд одягу створював колекції, в яку інтегрував річ із хижим малюнком. Але, здається, 2025 року фешн-індустрія змінить вектор і представить кардинально інший орнамент, який модниці зможуть стилізувати у своїх образах. Кажуть, що це буде тигровий та коров'ячий принт, і чи справді це так, дізнаємося зовсім скоро.

Штани карго



Цього року на модних показах Тижня моди не було й натяку на спорт-шик та джинси карго. Все більше трендсеттерки вибирають речі приталеного крою з естетики "офісна сирена" і ця тенденція триватиме і в 2025 році. Якщо для твоєї фігури рекомендується вибирати вільні, оверсайз штани, то зверни увагу на трендові джинси-бочки.

Кросівки на масивній підошві



Безперечно, взуття з такою підошвою є мегазручним для негоди, але чи виглядатиме воно стильно і модно в 2025 - сумнівно. Вже кілька сезонів модниці відмовляються від кросівок з масивною підошвою через їхню неактуальність і вибирають класичні та культові моделі, які вважаються еталонними на всі роки. Без сумніву, базові білі кросівки або кеди стануть найкращим вашим вибором наступного року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Стилісти на них "плюються": джинси скінні повертаються у моду