Антитренди джинсів 2024: що вже не треба надягати

Деякі джинси нагадують нам молодість чи дитинство, але настала пора залишити їх як археологічну знахідку з минулого

Джинси – невід’ємна деталь гардеробу майже кожної дівчини, жінки чи підлітка. Тому важливо знати, які джинси можна носити та з чим, а які вже вийшли з моди і навряд чи туди повернуться. Стилісти радять звернути увагу на поради, щоб не виглядати неактуально.

Джинси з низькою посадкою



Хоча спроби повернення цього стилю робляться, низька посадка не здобуває популярності. Висока або середня посадка залишається фаворитом, оскільки вона створює більш збалансовані силуети.

Кислотні кольори



У 2024 році домінують стримані, натуральні відтінки та мінімалізм. Джинси з яскравими фарбуваннями або занадто рясним декором (стрази, вишивка, аплікації) виглядають застаріло.

Надмірний декор



У 2024 році домінує мінімалізм, тож джинси з занадто рясним декором (стрази, вишивка, аплікації) вже не актуальні.

Джинси з великими дірками



Джинси з величезними прорізами на ногах вже не в тренді. Акуратніші варіанти, наприклад, легкий потертий ефект або менші прорізи, виглядають більш стильно.

Джинси із заниженим кльошем



Кльош залишається в тренді, але занижений варіант, який починається від колін або стегон, вже не актуальний. Сучасні моделі кльошу мають високу посадку і більш плавний перехід розширення.

Завужені донизу джинси (джогери)



Спортивний стиль джинсів із резинками на кісточках, або заведені до низу, характерний для минулих сезонів, відходить у тінь. Їм на зміну прийшли більш класичні варіанти із прямими або широкими штанинами.

Читайте також: Як зробити образ з джинсами більш цікавим. Денім залишається у трендах будь-яких сезонів, тому важливо цікаво його стилізувати в образах.