Стилісти на них "плюються": джинси скінні повертаються у моду

З чим носити джинси скінні, щоб вони виглядали сучасно

Джинси скінні декілька років були антитрендом і всі стилісти нарешті "видохнули" та рекомендували викинути цю модель штанів далеко. Натомість їм прийшли джинси вільного крою. Для любителів струнких силуетів ось вже декілька років є легінси.

Але тепер скінні знову повертаються, проте треба грамотно вміти їх носити, щоб все ж таки не виглядати антитрендово, чи як "тінь з минулого".

Отже перше, і найголовніше – у вас мають бути стрункі й рівні ноги. Щоб скінні виглядали витончено, все ж треба мати практично модельну фігуру. Звісно, у 2024 році ніхто нікому нічого не винен, але для інших типів фігури стилісти радять обирати підходящі моделі джинсів, більш вільного крою.

Друге – щоб не виглядати занадто "тонко", необхідно обирати більш об’ємні елементи наверх. Це можуть бути оверсайз жакети, куртки, кардигани, чи навіть об’ємний шарф. В принципі, обіграти скінні можна так само, як і легінси. Можна заправити скінні у чоботи чи носити з грубими ковбойськими черевиками, або з челсі на тракторній підошві.

Стилю в образ додадуть модні аксесуари – трендове взуття, сумки, головні убори, браслети.

Взагалі, що треба усвідомити, що мода досить циклічна і не треба завжди слідкувати лише за модними показами, а варто обрати свій стиль, у якому вам буде гармонійно та зручно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Антитренди пальт на осінь 2024: що вже не можна діставати з шафи

Пальто – це не лише теплий та затишний верхній одяг на прохолодну осінь. Це елегантне довершення образу, яке підходить як для офіційно-ділового стилю, так і для повсякденних луків. Але в 2024 році обирати пальто треба дуже обережно, щоб не додати собі років 10 на вигляд. Стилісти вже створили антитрендовий список пальт, щоб допомогти жінкам не скоїти помилку при покупці. Фото та розбір – за посиланням.