Головна Статті Мода 2023 Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту
commentss Cтатті Всі новини

Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту

Найстильніші та найсильніші: топ-7 депутаток Верховної Ради України із гарним смаком

22 вересня 2023, 17:00 comments3780
Поділіться публікацією:

Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту

Юлія Тимошенко у Верховній раді. Фото з відкритих джерел

Театр починається з вішалки, а парламент – із сесійної зали, де жінки-депутати постають у всій красі. Адже ті, хто сьогодні розмовляє з трибуни, мають бути не лише промовистими, а й стильними. Це якщо пощастить із почуттям смаку, розумінням контексту вибраного одягу чи зі стилістом, якому довірили підібрати гардероб.

Багато депутатів із задоволенням популяризують творчість талановитих українських дизайнерів, котрі активно створюють бізнес-колекції. Не кажучи вже про речі світових брендів, які упізнаються з першого погляду. І якщо носити одяг із захмарними цінниками від закордонних кутюр'є у нелегкий воєнний час не зовсім етично, то підтримати вітчизняного виробника дуже престижно. Словом, виглядати на всі сто і явно не доларів тепер може кожна леді-політик, але не кожній це вдається. Ось наш рейтинг найстильніших представниць Верховної Ради.

Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту - фото 2

Багато жінок "під куполом" ВР можуть похвалитися модним вбранням, капсульним гардеробом та знанням фешн-трендів, але справжнім еквілібристом стилів можна назвати голову "Батьківщини" Юлію Тимошенко. Віртуозно жонглювати світовими брендами Dior, Yves Saint Laurent, Chanel, Prada, Louis Vuitton, Balmain та багатьма іншими їй допомагає особистий стиліст. Саме вона першою почала носити авторські сукні-футляри з пишними рукавами та підкресленою талією. До речі, тепер дизайнерка Айна Гассе замість Юлії Володимирівни одягає телеведучу Аллу Мазур та інших знаменитостей. Фірмову PR-косу, якій минулого року виповнилося 20 років, вона тимчасово замінила на сучасніший хвіст. Правда, довелося вдатися до дорогої процедури нарощування натурального волосся. Також Тимошенко замінила романтичні вбрання А-силуету на одяг прямого крою без химерних деталей та декору, що підкреслюють статус та елегантність. А сукні з басками та заокругленими комірцями – на шкіряні жакети та спідниці-олівці. За багато років у політиці Юлія Володимирівна перетворилася з газової принцеси із сотнею брендових речей на справжню королеву стилю!

Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту - фото 3

Завжди в курсі останніх трендів та дорогих світових брендів чарівна Оксана Дмитрієва із фракції "Слуга народу". Вона підкреслює свої переваги вміло підібраним гардеробом, який, найімовірніше, займає не одну кімнату. Створенням завжди відомих та незмінно елегантних образів Оксани займається професійний стиліст. Її луки – це завжди дорого і жіночно, багато, але не зухвало. Втім, стоматологічний бізнес, до якого має безпосереднє відношення Оксана, дозволяє не класти зуби на полицю, а брати з неї костюми та сукні всіх кольорів веселки, дизайнерські блузи та піджаки, а також прикраси та годинники від Cartier, Jacob&Co, Chopard та інших елітних марок. Не кажучи вже про красиві туфлі та босоніжки на високих підборах, які доповнюють кожне вбрання і роблять звабливу фігуру Дмитрієвої ще стрункішою.

Вона одяглася в насичений рожевий набагато раніше Марго Роббі, яка зіграла Барбі. І прийшла до парламенту у брючному тотал-лук пристрасного червоного кольору за кілька років до того, як Інститут кольору Pantone проголосив цей відтінок одним із головних кольорів 2023 року. Так, ця кольорова гама підібрана явно не для парламенту, але як сидить костюмчик! Горошок, клітинка, чорно-біла смужка, стилізований леопард, квітковий принт – які тільки візерунки не красувалися на одязі Оксани! Саме на неї заглядаються практично всі депутати-чоловіки, саме їх спокушає леді-політик.

Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту - фото 4

На роботу як на свято ходить безпартійна політикеса від Вінниччини Лариса Білозір. Якщо її колежанки одягають усе найкраще, щоб не осоромити честь партії, то у Лариси завдання складніше – догодити відомій співачці та свекрусі Оксані Білозір. Її син свого часу не пройшов у ВР, натомість молодій невістці вдалося підкорити не лише політичний, а й модний олімп. Свою близькість до народу Лариса вирішила підкреслити за допомогою дизайнерських вишиванок різноманітного крою, наприклад, із коміром-стійкою на чоловічий манер. Саме у такому образі Білозір і сфотографувалася на передвиборчий плакат. Сукні, жакети і навіть пальто з вишитими візерунками, стилізовані на кшталт української автентики, вона любить доповнювати білими піджаками та дорогими аксесуарами світових брендів, які миттєво потрапляють до об'єктиву парламентських фотографів. Втім, Ларисі Білозір завжди вдається тримати модний баланс і не скочуватися до рівня банальної шароварщини, коли вишиванку не надягає лише лінивий. Тішить, що вбираючись в одяг з елементами народного декору, депутатка не забуває про долі цього найпростішого народу та активно працює над законопроєктами.

Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту - фото 5

Вікторія Сюмар, яка представляє "Європейську солідарність", сміливо перетинає межі стилів і не обмежує себе рамками якогось одного напряму. Вишиванки ручної роботи (у поєднанні з яскравими брюками), гольфи насичених тонів, напівпрозорі шифонові блузи та мереживні сукні, строгі костюми білого, чорного та червоного кольорів – у гардеробі цієї харизматичної брюнетки є вбрання на будь-який смак та колір. Крім того, Сюмар вміє підкреслити так звану портретну зону, зав'язуючи на шиї кокетливу хусточку або одягаючи стильне намисто. Словом, Вікторія Петрівна – досить яскрава жінка, як внутрішньо, так і зовні.

Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту - фото 6

Завжди усміхнена та життєрадісна Олена Шкрум (партія "Батьківщина") обожнює чорно-білу класику у всіх можливих варіаціях. Білі та чорні костюми, білі блузи та чорні сорочки, піджаки в чорно-білу клітку і маленька чорна сукня – такий парламентський мінімалізм у виконанні Олени. З вольностей, які дозволяє собі Шкрум, це сумочка від Gucci за кілька тисяч доларів. Випускниця Сорбонни та Кембриджа не поспішає виділятися серед політиків якимось дивовижним вбранням, вона завжди виглядає скромно та доречно. Втім, роздивитися Олену в сесійній залі завжди можна завдяки каштаново-рудому волоссю, яке краще за всякі діаманти прикрашають молоду жінку.

Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту - фото 7

Головний голос партії "Голос" Кіра Рудик завжди виглядає модно та лаконічно. Тим більше, що рік тому вона схудла і тепер може використовувати у своїй фешн-партитурі як суворий Business Formal, так і спрощений формат ділового стилю – Business Casual. Втім, хочеться відзначити саме її луки в розмірі plus-size, коли Кіра майстерно "упаковувала" свою пишну красу в строгі ділові костюми з правильними виточками та іншими структуруючими елементами. Темна або нейтральна база і зверху піджак відтінку охри, графіту чи сіро-зеленого – такий варіант завжди візуально виструнчує фігуру. Схуднувши, Рудик підібрала до свого гардеробу кілька яскравих піджаків і не забула про білі блузи, які доречні в будь-якій ситуації.

Профешн та фешн: топ-7 модниць парламенту - фото 8

Прекрасно витримує діловий дрес-код член партії "Слуга народу" Анна Пуртова. Стримані брючні костюми лаконічного крою та спокійних тонів, діловий total look. Взагалі цей напрямок у моді актуальний вже багато років і дає можливість завжди виглядати гідно та презентабельно. Анна також любить безпрограшну чорно-білу або темно-синю (на англійський манер) класику, темно-зелені піджаки з елегантними лацканами та жакети а-ля Шанель без комірця, з-під якого виглядає біла блуза. Пуртова – володарка стрункої фігури, тому не проти продемонструвати її в сукні-футлярі спокійного забарвлення. На неформальних зустрічах вона запросто може з'явитися у джинсах та футболці чи вільній блузі. Особливо якщо це волонтерський десант чи поїздка до воїнів ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини