Головна Новини Мода 2022 Відомий бренд випустив пуховики для ключів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Відомий бренд випустив пуховики для ключів (ФОТО)

Міні-куртки виробник рекомендує використовувати як цікавий аксесуар або оригінальний подарунок, який точно зможе здивувати кожного.

1 листопада 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

Відома американська компанія The North Face, яка спеціалізується на виробництві якісного, технологічного спортивного та гірського одягу, а також туристичного інвентарю, випустила незвичайні аксесуари – пуховики для ключів.

Відомий бренд випустив пуховики для ключів (ФОТО)

The North Face випустили пуховики для ключів

Оригінальні ключниці виконані у формі зимового пуховика з накладними кишенями та капюшоном, який, за бажанням, можна відстебнути. Також у рукави "куртки" вмонтовані спеціальні міні-пряжки, які ви зможете обернути навколо лямок рюкзака або сумки та зафіксувати.

Відомий бренд випустив пуховики для ключів (ФОТО) - фото 2

Зимовий одяг для ключів став мініатюрною версією легендарного пуховика Nuptse від бренду The North Face. Аксесуар отримав назву Mini Nuptse Jacket і коштує близько 33 доларів США (приблизно 1210 гривень).

Мініатюрні куртки представлені в оливковому, синьому, жовтому та чорних кольорах. Виконані вони із міцної нейлонової тканини, приємної на дотик та стійкої до несприятливих погодних умов.

Відомий бренд випустив пуховики для ключів (ФОТО) - фото 3

Цікаво, що всесвітньо відомий логотип бренду The North Face на брелоку розташований на своєму звичному місці. Також дизайнери додали аксесуару традиційну гумову блискавку.

Оригінальний "одяг" для ключів виглядає досить якісно та незвичайно. Подібні аксесуари, як показує практика, часто мають великий попит у всьому світі і стають реальними хітами продажів.

Варто зазначити, що бренд The North Face випускає продукцію, призначену для спортсменів-екстремалів, альпіністів, скелелазів, туристів та людей, які жадають вести активний спосіб життя.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що "Укрпошта" проводить голосування за найкращий ескіз новорічної марки.

Відомий бренд випустив пуховики для ключів (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини