Головна Новини Мода 2024 Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024

Щоб осінь не була нудною та депресивною, додайте до свого гардеробу яскравості і залишайтеся при цьому стильними

сьогодні, 14:54
Поділіться публікацією:

Осінь 2024 року принесе палітру насичених та затишних відтінків, що відображають зміну сезону. Ось кілька актуальних кольорів, які домінуватимуть у гардеробі цієї осені:

Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024

Фото: колаж порталу "Коментарі"

1. Бордовий: Цей глибокий та насичений колір стане фаворитом осіннього сезону. Бордовий відмінно підходить для верхнього одягу, аксесуарів та взуття, створюючи теплі та стильні образи.


Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 2
Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 3
Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 4


2. Рожевий: цей жіночний і трохи легковажний колір актуальний не тільки для літнього гардеробу, але й додасть легкості вашим лукам восени. Краще віддати перевагу ніжним пастельним кольорам.


Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 5
Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 6
Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 7


3. Смарагдовий: Глибокий зелений колір буде особливо популярний цього сезону. Смарагдовий відтінок надасть елегантності та витонченості будь-якому вбранню, будь то вечірня сукня або повсякденний комплект.


Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 8


4. Коричневий: Усі відтінки коричневого – від світлого пісочного до темного шоколадного – будуть актуальні цієї осені. Коричневий колір асоціюється з природою та теплом, що робить його ідеальним для осіннього гардеробу.


Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 9


5. Сірий: Цей універсальний колір залишається актуальним кожного сезону. В осінньому гардеробі 2024 року сірий колір використовуватиметься як основа для створення стильних та стриманих образів.


Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 10


6. Пурпуровий: Яскравий і насичений пурпуровий колір додасть глибини та розкоші в осінні вбрання. Він чудово підходить для вечірніх заходів та особливих випадків.


Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 11


7. Синій та блакитний — наймодніший колірний дует прямо зараз. Цей ефектний і нетривіальний мікс квітів, який Вікторія Бекхем продемонструвала світу ще кілька років тому, сьогодні красується на показах Gucci, Jacquemus, Prada і вже активно використовується у лукбуках українських брендів.


Актуальні кольори в гардеробі на осінь-2024 - фото 12


Ці кольори допоможуть створити стильний та модний гардероб на осінь 2024 року, підкреслюючи індивідуальність та почуття стилю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини